Naar de inhoud springen

Onvergetelijke Kunstsalon

Afgelopen zondag 1 oktober vond de Onvergetelijke Kunstsalon plaats bij Kunstuitleen Rotterdam, waarin we met elkaar op zoek gingen naar de relatie tussen kunst en dementie.

De lezingen van Dr. Frans Hoogeveen (Oprichter van Radio Remember, Hoofdredacteur Denkbeeld en Psycholoog in de dementiezorg) en Donny Zwennes (Eigenaar Zwennes Totaal Service) werden enthousiast ontvangen.

Ik ben erg trots op de mooie verhalen die zijn opgehaald, de verschillende verbindingen die samen zijn gelegd en hoe we met elkaar op een positieve manier over dit zware onderwerp hebben kunnen praten. Ik heb veel inspirerende mensen ontmoet die mij verder kunnen helpen met dit onderzoek. Het was een mooie aftrap van mijn laatste studiejaar en ik kijk er met veel plezier en trots op terug.

Hieronder vindt u een impressie van de inspirerende middag:
Foto’s: Petja Buitendijk Fotografie & Sanne Hoogeveen©
Advertenties